Fin gädda i stormen, 23 landade

Idag körde vi gädda igen, och bra gick det med 23 gäddor. Vi drog en drös gäddor via Rapala Sub Walk, som har ett härligt häng i det mycket grunda vattnet..

20150502_104217 RPGIdag körde vi gädda igen, och bra gick det i helt andra fiskevatten från dagen före! Vi hade ett galet blåsigt väder, så vi tvingades att fiska i sydkanterna där det läade aningen mer, men även där var det tufft för oss! Vi fiskade generellt mycket grunt, och då vattnet var grumligt så körde vi med skrikiga färger, och Sub Walken som har ett jättebra häng i vattnet med rätt tafs och krokar kändes hetast! Totalt landade vi 23 gäddor vilket vi var nöjda med tanke på omständigheterna (det var även kalla vindar och regn), och bästa gädda var en urstark dam på 107 cm och ca 7,5 kg. Samtliga gäddor den här fiskedagen var utlekta, och högg stenhårt på våra fina beten. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer