Rapala X-Rap Jointed 13 är het!

Storguidning med 5 guidebåtar gav ca 85 gäddor, vi drog 21 gäddor via Rapala X-Rap Jointed 13 wobblern, och bäst fiske hade vi där vinden låg på utanför stubbvassen.. 

Gäddfiske i Silver Eaglebåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen hade vi en storguidning med 5 guidebåtar, och ca 20 kunder ombord. Vädret var helt ok, ganska starka vindar (som vanligt känns det som), men utan nederbörd! Vi började fisket i en vik där det normalt nappar bra, men nu fick vi bara en enda gädda där. Flera vikar senare så hittade vi fisken, och på ett mindre område drog vi ca 10 talet gäddor varav dom två största på 94 cm. Kunden hade en tävling om längsta gäddan, och båda dom lyckades vi ta i den viken. Beterna som levererade var Rapala X-Rap Jointed 13 (ett kalasbra bete), men den ena 94 cm gäddan drog vi dock via en Seeker Shad. Totalt landade vi i min båt 21 gäddor av ca 85 st gäddor, vilket vi var nöjda med. All fisk såg såklart utlekt ut, men en gädda släppte lite rom när vi landade den, och många hade tydliga mört-bukar då man kunde se betesfisk puta ut i buken. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer