Ung fiskare och fin gädda!

Nyligen hade jag en far och en son i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi Började utanför en lekvik, och via en Seeker Shad drog vi dagens bästa fisk, men Rapala X Rap Jointed 13 gav mest fisk..

Fiskeguidning, fiskeguide, fishguide, gäddfiske i Silver Eagle båten. www.fishguide.seNyligen hade jag två gäster i Silver Eaglebåten, och då de inte hade fiskat mycket alls förr så var det såklart en utmaning för mig som fiskeguide! Vi började spinnfisket utanför en lekvik, och ganska omgående nappade det på flera gäddor, men då mothuggen inte var dom snabbaste (i början) så missade vi en del fisk. Mothuggen är viktiga då man annars tappar en hel del fisk! Vi provade olika beten, och tre beten kändes klart hetare under fiskedagen, och det var Seeker Shad, Blue Fox Lucius 26 gr och 36 gr, samt en favorit vid namn Rapala X-Rap Jointed 13! X-Rap Jointed är en flytande wobbler som kastar långt, simmar jättefint, kan fiskas grunt, är mycket slitstark, fina färger, och funkar lika bra på trolling som spinnfiske – ett superbete helt enkelt! Har ni inte gett den en chans så borde ni göra det, jag personligen guidar mycket med den till och från samt fiskar även privat med denna! Vi drog en drös gäddor både i vikarna och långt ut under fiskedagen, så riktigt kul var det! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

 

Comments

Kommentarer