Vilken upplevelse

En upplevelse som grabbarna sent kommer att glömma.  Den här helgen har Nora Gyttorps fiskeklubb arrangerat Expidition Siljan. Målet var ungdomar skulle få uppleva trollingfiske och vad passar då bättre än att åka till Siljan där det just nu simmar enormt mycket regnbågar. Anledningen är att det i vintras rymde mängder av fisk när en odlingskasse gick sönder. Jag tog med mig min gode vän Tommy Segelberg och hans son Viktor (fick sin första fisk nånsin) och självklart så följde min grabb Felix och hans kusin Alexander med. Mycket bus och skoj blev det med de andra kidsen som åkte med i de andra båtarna. Grabbarna i min båt fick idag drilla så mycket fisk de orkade och stundtals avlöste  trippelhugg och dubbelhugg varandra. Bästa betena var organgefärgsde Scattern Rap jointed och Scattern Rap Minnow.  
 

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström