Victor 9 år drog sina första gäddor!

Nyligen hade jag pappa Andreas och superduktiga sonen Victor 9 år i lilla båten på gäddfiske! Vindarna var mycket kraftiga, så vi fiskade endast på läkanter. Superdukiga Victor 9 år fick sina första gäddor helt själv!

20150607_094335Nyligen hade jag en specialguidning, då prioriteringen var att unga men mycket duktiga Victor 9 år skulle fånga en gädda, och visst fick han det! Victor kastade bättre än jag vågat hoppas på, och via en Rapala Minnow Spoon (vassdraget, se bild) så fick han tidigt på dagen en fin gädda inne bland sjögräset och vassen (sitt livs första gädda någonsin och detta helt själv). Victor skötte allt helt själv, kasten, vevningen och mothuggen liksom drillningen galant – och totalt landade han hela 3 st sköna gäddor under fiskedagen vilket var mycket bra gjort med tanke på att det blåste mycket hårt (jag ville helst flytta på fisket, men dom ville gärna köra)! Ett stort grattis till Victor som i mina ögon fiskade grymt bra (han pausade även ibland från fisket, så antagligen hade han fått mer fisk om han kört på)! Även superduktiga pappa Andreas drog såklart ett gäng gäddor, samt även undertecknad fick några gäddor under fiskedagen. Fisket var ganska svårt, så jag var mycket nöjd med våran insats på sjön, och för er som inte har provat Rapala Minnow Spoon (vassdraget), så kan jag varmt rekommendera denna då den faktiskt är grymt bra på gädda! Den största gäddan som jag känner till på detta bete vägde över 12 kg, så det går även utmärkt att fånga grov fisk på detta fina gäddbetet! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer