Blue Fox Lucius gav vinnarfisken

Nyligen hade jag en lite större fiskeguidning i skärgården, och bra gick det! Vi hade ett trögt fiske i alla guidebåtarna som väntat, men alla guidebåtarna fick fisk..

20150701_173740 RPGNyligen hade jag Skanska Direkt AB på ett kul kundevent, och bra gick det. Jag hade 12 kunder inbokade, och hade då bokat in två extra fiskeguider som hjälpte mig med kundeventet och kick-offen. Vi hade mindre än fyra timmars fiske på oss, så det gällde att ligga i hårt då fisket var som jag även väntat mig galet trögt för oss alla! Förutsättningarna var inte de bästa, mycket hårt fisketryck i närområdet från tidigt vårfiske till nu, och på detta även stekande sol och svaga vindar. Stämningen var på topp ombord, och vädret helt perfekt för ett kundevent för dom som uppskattar sol (vilket alla såklart uppskattade mycket)! Kunden hade bokat in en liten fisketävling mellan guidebåtarna och alla deltagarna om den längsta gäddan totalt, och vi i min båt hade turen att fånga den längsta fisken av alla på fina 96 cm (se bild). Det kom upp gädda i alla tre guidebåtarna, men samtidigt var det ett galet trögt fiske för oss alla, och som fiskeguide var jag mycket nöjd med våran sista gädda (vinnarfisken), speciellt då den högg när vi hade max ca 15-20 minuter kvar att fiska. En god middag väntade senare för kunderna, så det var bara att bryta fisket i avtalad tid trots att vi alla gärna hade velat fortsätta fiska! Vi provade på det mesta i betesväg under fiskedagen som spinnerbaits, min favorit Seeker Shad, Giant Tail olika wobblers som favoriten X-Rap Jointed, spinnaren Super Vibrax 6 som alltid är het etc, men samtliga gäddor drog vi via säkra Blue Fox Lucius 36 gram som vi fiskade in ganska snabbt med korta vevstop, ett gäddbete som aldrig sviker när tempen har gått upp i vattnet, och fram tills att vattnet blir kallt igen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer