Mycket gäddor på en liten fläck

Jag o polaren åkte ut tidigt på morgonen, vi valde en vik där vi vet att de går större fisk. Det dröjde en stund innan jag fick på en fisk, det var en randig krigare som föll för min Blue Fox koppar sked, djupet va ca 50-60cm och ganska grumligt vatten. Emil kontrade med en gädda på 5+, på fem o en halv timme tog vi 1 abborre och 25 gäddor varav 3 var över 5kg, vi hade ett snitt på 3kg i båten och de var riktigt roliga timmar på sjön trots blåsten. Vi tog 20 fiskar på samma ställe inom en kastlängd och 10 av gäddorna tog på min Blue Fox sked i kopparfärg.
Jag fiskade med mitt Shimano Yasei Red Ax Player 6,6ft 60g och Shimano Biomaster 2500fb, image1 (7) jag tycker de är rätt shysst att fiska pike med lättare prylar, för de första så sliter de inte så mycket på kroppen och för de andra så är de mer känsla under drillningen och de blir roligare. Har ni inte provat så testa de! =)

image1 (7)

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide