3 st +90 cm gäddor via Storm RIP Shad!

Nyligen hade jag ett ”större” kundevent, och bra gick det! Totalt hade jag 11 fiskesugna kunder fördelat på 3 guider. Vi i min båt drog 3 st 90 cm + gäddor via Storm RIP Shad jiggen..

20150912_102019 20150912_142604Idag hade jag Mercado Medic AB med 11 gäster ombord på ett kul kund och fiskeevent (fördelade på 3 guidebåtar), och bra gick det! Vi hade en ganska fin fiskedag, och ett ganska blåsig väder vilket ofta sätter fart på gäddan under tidiga hösten. I början av fiskedagen så blandade vi ganska mycket med olika beten, och bla så drog vi gädda via Rapala Gliding Rap, Rapala X-Rap Jointed och Seeker Shad, men ganska snart kände vi att ett bete kändes extra hett under dagen då vi även missade en hel del napp på denna, och det var Storms fina RIP Shad jigg med en lätt jiggskalle. Färgerna verkade inte spela så större roll (vi körde dock med naturella varianter) då vi fick fisk på alla färgerna! Vi i min båt hade mest tur av alla guidebåtarna då vi lyckades landa 3 st fina 90 cm + gäddor utöver dom mindre fiskarna, varav duktiga Robin i min båt drog den största madamen och vann även hela företagsfisketävlingen! Grattis Robin, snyggt fiskat hela dagen måste jag säga! Alla grabbarna fiskade bra i min båt, och då en av gästerna fick förhinder före fiskeguidningen så följde Jesper 12 år med och även han var grym då han landade sina första gäddor någonsin helt själv! Fläckvis var gäddorna riktigt i stöten, men på många platser var det även helt tomt på fisk, och utöver alla landade fiskar så tappade vi även en drös fiskar vilket såklart hör till! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer