Kilosborre på Afterworkfiske

Idag när jag kom hem efter jobbet så ville grabben att vi skulle åka väg och fiska abborre. Tror inte att nån fiskedåre som får den frågan av sin tioåriga son säger nej till Afterworkfiske. Snabbt slängde vi ihop ”lillbåten” och iväg för vi hade bara en timma på oss innan maten stod på bordet. Väl i sjön tog det inte lång stund innan vi fick första hugget en liten gädda som artigt och snyggt behöll och simmade iväg med min sista Rippin Rap. Då hade Felix redan börjat kasta med en Shadow Rap och jag visade honom hur man ska ”jerka” hem den. Kanske inte så lätt för en tioåring att få nån koll på hur man gör det på rätt sätt (om det nu finns något) Han gjorde stenhårda ryck, så hårt att man kan kalla det för ”tokjerk” Alla som är pappor känner säkert igen sig ”om du gör så här istället så….” Men ack va fel man kan ha, för det tog inte många kast innan han fick dagens första abbis. Sen fortsatte det med några mindre fiskar innan han avslutade med en på 1.140 kg. Själv blev jag helt utan abborre och fick nöja mig med en gädda på 2-3 kg. Imorgon blir det Predatormässan i Karlstad kanske vi ses då. ha en skön helg alla fiskevänner.
//Källan
SK5D3946
SK5D3883
SK5D3890
SK5D3958

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström