Många abborrar och gäddor!

Nyligen hade jag en guidning med fyra glada gubbar, och bra gick det! Vi drog en drös abborrar, samt även hyfsat många gäddor under fiskedagen via jiggarna…

20150919_161238 RPG 20150919_153159 RPG 20150919_163826 RPGNyligen hade jag några gäster som fiskat med mig flera gånger tidigare i båten, och bra gick det! Vi körde jiggfiske på både djupt och grunt vatten, där vi även drog ett större gäng abborrar samt hyfsat många gäddor! Vädret var jättefint, speciellt med tanke på att det inte varit långt från storm dagen före, samtidigt som det regnade utan uppehåll! Jag var ute även denna dagen, och helt klart var fisken trögare dagen före då vi kanske fick hälften så många abborrar som dagens fiske, däremot var gäddorna klart mer i stöten den andra fiskedagen! Bäst fiske hade vi idag på ca 3-6 meters djup vad beträffar abborren, dagen före hittade vi dom lite djupare pga ovädret! Idag verkade det inte spela någon roll vilken färg vi fiskade med, då dom högg på det mesta till skillnad från fisketuren innan! Fiskeutrustningen bestod av korta härliga Shimano Speedmaster spön, samt lätta haspelrullar från Shimano, vilket ger en skön och trevlig drillning då man verkligen känner allt! Sufix 832 linan på 0,10 mm grovleken ger en perfekt känsla! Även Power Pro linan rekommenderas varmt från min sida! Är det mycket gädda i farten så kan man välja lite grövre lina vid behov! Vi blandade ganska mycket med beten, men Storms Pro Grub i en gul färg fiskade väldigt bra den här dagen i solljuset! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer