Nya jiggar från Storm gav resultat

Efter ett ganska långt uppehåll så har jag kommit ut och fiskat lite, vädret har varit bra men ändå ganska trögt. Man krigar på så gott de går och jag har provfiskat ett par nya jiggar från Storm, gäddorna varierat med ett par randiga abborrar har de blivit iallfall. borre Betet som abborren högg på är en Storm So-Run Hypno Grub 3tum den kommer även i 4tum, Hypno Grub kan du fiska med jiggskalle eller på offset krok när du tex kör texas, betet gör i från sig mycket rörelse påväg ner till botten pga sin tail. Det kommer finnas en mängd fina färger att välja på.image2 (5)11998359_10153143749944142_438776628_n1234  Storm släpper även ett fint paddelbete som går som en dröm i vattnet, det heter Storm So-Run Superu Shad och även den finns i 3tum och 4tum, jiggen kan du rigga med en jiggskalle eller en offsetkrok och den paddlar riktigt fint även i ett drop. Det kommer finns en uppsjö av fina färger. Storm kommer med fler beten men de är just dom här jag provat 2 dagar nu. Betena kommer släppas 2016image1 (24)

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide