Mera abborrerally!

Nyligen hade jag ett kompisgäng på gäddfiske, vilket istället blev abborrefiske senare under dagen! Det var mycket båtar ute, samt solskenet gjorde fisket lite trögare – men abborrarna nappade bra!

20150926_153835 RPG20150926_130711 RPG20150926_122938 RPGNyligen hade jag 4 herrar i Silver Eagle guidebåten på gäddfiske, och gäddor fick vi också, dock var dom lite kinkiga då vi även missade flertalet fiskar! På eftermiddagen bytte vi taktik för att prova på om abborren var mer i stöten istället, och på en plats nappade det på riktigt bra med abborrar. Efter att vi fått ”drilla av oss” ett tag så gav vi oss åter på gäddfisket igen, och fortfarande var det hyfsat trögt även om vi drog gäddor lite här och var! Vi fiskade i skärgården, och då det var sportfiskebåtar överallt (kändes det som) så gick vi på lite ”bortglömda” ställen istället, och speciellt där den svaga vinden låg på så nappade det gäddor för oss! Det blev aldrig nån ”gammelgädda” vilket vi hade hoppats på, men vädret var heller inte det rätta då jag personligen föredrar busväder med blåst och regn i luften under det tidiga höstfisket! Beten som rockade var Storm Seeker Shad och Rapala X-Rap jointed 13, inget annat funkade av det vi provade då fisken skyggade för allt annat upplevde vi! Jag passar nu även på att tacka för en skön dag på sjön med ett kul gäng som stod för en fantastiskt god lunch denna gången, och även ett glas rött vin till maten blev det också för gästerna! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer