Feta abborrar igen!

Abborrefisket är fortsatt på topp
Igår kom jag hem efter att ha varit på resa några dagar på ön Batam som ligger söder om Singapore (mer om det i ett annat kommande inlägg) På den ön ligger fabriken där Storms beten tillverkas. Trots att man va lite lätt jetlegad i morse så kunde jag inte låta bli att dra iväg ett par timmar och fiska abborre. Speciellt nu när det låg det nya beten i boxarna som kommer på marknaden först om nått år och dessa måste man av nyfikenhet testa direkt. Redan efter ett par kast så högg den första fina abborren och den vägde 1.15 kg och va 44 cm lång. Sen följde några smågäddor som tuggade av linorna och då bytte Felix  till en helt ny shadjigg som har en speciell gång och det tog inte många kast innan det högg en arg och stridlysten abborre på 45 cm och vågen stannade på 1.3 kg. Vi fick sedan några borrar till mellan 6-9 hekto allt detta på två timmars fiske. Hoppas att det går att fiska ett par gånger till innan kylan kommer och sjöarna fryser ihop.borre2

borre1

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström