Resume Projekt Storabborre

IMG_1964

Årets satsning i den lilla abborrsjön som ni kunnat följa på min Rapala Proguideblogg är ett försök att hitta ett bra abborrvatten i min omedelbara närhet, ett vatten att kunna besöka på kort tid utan att behöva resa långa sträckor för ett spännande fiske. Vår projektsjö var till stor del outforskad och ingen djupkarta fanns att tillgå så mycket tid har gått åt till att kartlägga sjön. Drömmen hade varit att fånga en borre över två kilo, det ryktas om sådana fiskar, men ingen vet om ryktena stämmer. Någon drömabborre blev det inte under året, men vi hade ändå ett godkänt fiske med ett flertal fina abborrar. Det var länge sedan jag hade så roligt med ett fiske som under det här projektet. Satsningen kommer gå vidare nästa år så häng med här på bloggen. Här kan ni se ett litet film/bildspel som speglar fisket under året.

Med vänlig hälsning,  Björn ”Carlo” Karlsson

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide