Storafiskar fångades!

Nu i helgen som var fiskade jag och ett kompis gäng i Vänern utanför Åmål. Vi är ca 25 st som träffas samma helg varje år. På lördagen har vi en skojtävling där startavgiften går till isättning av smolt i Vänern, det är viktigt så vi får ett fortsatt bra fiske i framtiden. Team Avesta vann tävlingen med störst och mest fisk i år grattis. Fisket i helgen var ganska svårt med hård nordligvind och flera minusgrader. Wobblerfiske i treknop fångade vi våra fiskar på. Våran största lax var 80 cm och gjorde flera luftsprång i hugget riktigt roligt. 

 Vi fick även flera stora bonusgäddor som är roliga att fajta när man kör så fort. 

 En wobbler som fungerar bra till snabbfisket är Rapala Shadow Rap den är farttålig med jättefin gång. 

  

 Rapala Shadow rap kommer i butikerna 2016. Färger och hur dom ser ut hittar ni Rapalas 2016 katalog  Fiskehälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren