Gäddrally med Storms jiggar

”Nyligen” hade jag en guidning i Silver Eaglebåten, och bra med napp hade vi! Vi körde spinnfiske efter kanterna, och på några platser så nappade det bra med bl.a. trevliga Suspending Wild Tail jiggen..

20151031_113638 RPGRPG”Nyligen” hade jag lite gäster i Silver Eaglebåten, och bra med napp hade vi. Fisket hade varit segt för många en längre tid, men den här fiskedagen så valde jag att fiska på ställen som andra fiskare ignorerar av olika orsaker, vilket gav bra med napp för oss. Vi hade stundtals mycket napp, och landade även en drös gäddor här och var! Mängdmässigt var detta höstens bästa tur då det nappade mycket fisk, och utöver dom gäddorna som vi landade så tappade vi även ett gäng som klev av eller bara stötte på beterna. I våras hade vi runt 50 gäddor som mest, men idag blev det färre fiskar. Vi körde med olika beten, och ett bete som jag gillar mycket sedan förra höstens provfiske är Storms nya Suspending Wild Tail jigg (se bild/dåligt fotoljus), vilken har ett bra häng med en grov flourcarbonlina och är samtidigt en perfekt ”snickers” för gäddorna, speciellt på ganska grunt vatten! Jiggen har även många andra superfina färger, speciellt dom glittriga jiggarna är extra fina när solen ligger på! Vi fick även gäddor via Storm Seeker Shad såklart, Rapala X-Rap Jointed Shad såklart och även några gäddor på Lucius 34 grams skeddraget. Generellt tog vi fisken grunt, men några fiskar tog vi utanför branterna där det djupnade på. Lunchen tog vi på stranden där vi gjorde en skön brasa, vilken smakade mycket bra! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är – allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som inte har  hittat julklapparna ännu till tex den ”bästa säljaren” på företaget, barnen, maken etc – så kanske en fiskeguidning kan vara någonting kul att ge bort!? Vi kan maila över ett trevligt presentkort som enkelt kan ändras till en ”God Jul present” istället! Hör av er så mailar vi presentkortet till er, och som endast gäller efter en ö.k om pris, plats, fiskemetod etc. Ett annat trevligt julklappstips är ett Shimano Yasei STC Monster spö för dom som gillar gäddfiske med större/tyngre beten (spöt är lätt och mycket trevligt), eller en Shimano Aernos C5000 haspelrulle (billig och supertrevlig) – och tillsammans har ni MIN fiskeutrustning som jag gillar mycket på gäddfiske (eller köp båda föresten så har ni en bra combo)!! :-)

Comments

Kommentarer