Häftig abborrattack på en Storm Sorun Spike Tail!

wer

Garmin Panoptix borde utses till årets julklapp i klassen marinelektronik om det fanns någon sådan. Är det någon som går i tankar att köpa ny utrustning så kolla in de skärmar Garmin har som är kompatibla med panoptixgivarna. Det är bara så superhäftigt! Jag har spelat in många roliga och spännande klipp under året och här kommer ett till som återger hur en abborre runt kilot klipper en dropshotjigg, som i detta fall är en Storm Sorun Spike Tail. En jigg som kommer i Normarks sortiment 2016. Kolla abborren som kommer från vänster i bild, tätt utmed bottnen, hur den sakta närmar sig och sen går till attack. Håll sen även koll på hur fajten tilldrar sig uppmärksamhet från ytterligare en fisk som högst troligen är en gädda. Den kommer in i bild ovanifrån på höger sida. Det är nära ett par gånger att han får tag i abborren den jäkeln, man ser att abborren får extra fart när den kommer i närheten :-)

Tyvärr hade jag inte på kameran när årets häftigaste händelse utspelade sig och det grämer mig än. Samma dag som ovanståendes händelse utspelade sig fick jag en gädda av mindre modell, cirka 7-8 hekto, som som jag returnerade. Jag följde den på skärmen när den simmade ner,  när den hade kommit halvvägs ser jag en annan gädda komma i expressfart och hugger den. En kort kamp följer, sen simmar den stora gäddan iväg med bytet :-)

Kolla även in filmklippet nedan där en grymt fin abborre fångas på en Storm Sorun Spike Tail

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide