Tjocka regnbågar via X-Rap!

Nyligen körde vi ett regnbågsfiske för en gångs skull, och bra gick det! Vi körde med små Rapala wobblers, vilket fisken verkade gå igång på! Regnbågarna var tjocka och fina, och den bästa var på dryga 3,5 kg…

20151209_120417Nyligen körde vi ett regnbågsfiske för en gångs skull, då det var över 20 år sedan senast som jag fiskade regnbåge (med ett undantag av ett pimpelfiske för 3-4 år sedan vill jag minnas). Vädret var bra och med svaga vindar, vilket verkade sätta fart på fisken då det hade varit blåsigt en längre tid. Regnbågsfiske hör inte till vanligheterna för min egen del då jag oftast fiskar i större vatten efter abborre, gädda, gös, havsöring, lax etc, men nu körde vi ett ”put & take fiske” (fast vi släppte tillbaka allt ändå – Catch & Release). Bästa fisken vägde dryga 3,5 kg (en riktig tjockis) och bäst fiskade vi med små Rapala X-Rap CD 7 i färgen röd/vit samt en silver/blå vilket ofta är en bra färg på rovfiskar! Fisken på bild vägde dryga 3 kg och var även den fet och fin, och utöver X-Rap beterna så drog vi även en regnbåge via fluga. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Ps. Jag vill även passa på att önska gamla som nya kunder varmt välkomna åter 2016! Givetvis vill jag även passa på att önska alla besökare på Rapala Proguide hemsidan (och även alla Rapala Proguides/Normark personalen) ett grymt nytt fiskeår 2016 – GOTT NYTT ÅR på er alla!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer