Årets första gös

Fisket blir inte alltid som man tänkt sig,  var ute och is metade gös i torsdags ,  tänkte att årets första gös skulle fiskas upp men  fick inte upp en enda fisk på ismetet på hela dagen. Så för att fördriva tiden under dagen så pimplade jag lite efter abborre, och  fick några fina abborrar rätt så omgående och tappade en riktigt fin i hålet. Så när dagen var slut så tänkte jag att jag skulle åka tillbaka några dagar senare och pimpla efter lite grövre abborre. Så i lördags åkte jag ut igen,  satte på en balanspirk och började att fiska på en djupkant som jag vet brukar ge fin abborre.  Så när jag hållit på och slita några timmar efter abborre hade jag endast fått några få  mindre abborrar, men istället fick jag fick 8st små gösar på balanspirken. Så årets första gös är fångad .minigös-16

 

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander