En wobbler som fungerar riktigt bra!

En ny wobbler på Svenska marknaden 2016 är Rapala Shadow Rap. En jerkwobbler som är framtagen för det amerikanska bassfisket men som även passar mycket bra till våra nordiska fiskar. Den är oerhört välbalanserad och när man stannar upp så ser det ut som att det är en skadad betesfisk som sakta sjunker. (se filmen låängre ner i inlägget) Men vi i Sverige använder oftast den typen wobbler till trolling efter våra ädla fiskar. Och Shadow Rap fungerar riktigt bra till trolling och jag har själv fått flera fina laxar och öringar på just Shadow Rap. Jag testfiskade den i höstas vid ett flertal tillfällen med lyckat resultat som ett jerkbait efter abborre och huggen kom nästan alltid när man stannade upp.
IMG_7665

FullSizeRender 2

IMG_9116

FullSizeRender

IMG_7610

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström