1,820 kg! Nytt pb på abborre

Efter några dagar i Hundfjällets  skidbackar så hann jag bara landa hemma  innan jag drog i väg på abborrefiske. Det blev en grym fisketur jag sent ska glömma. Efter några kast så satt den där abborren med stort A. Den ville absolut inte visa sig så jag var bombsäker på att det var en gädda som tagit min So-Run Makan Minnow. Men när det visade sig vara en abborre fick jag fiskefrossa occh knäskak. Det var riktig kluns med en fet buk. Den vägde 1,820 kg och var 48,5 cm lång. So-Run Makan Minnow är en nyhet från Storm.ä 2016 Läs mer i Normarks katalog 2016 Fick även ”några mindre”som låg på strax under kilot. ( lätt att bli fartblind) Sen upptäckte jag att ta självporträtt är inte är inte det lättaste men med en självutlösare och lite med flyt och en massa tur så gick det att få till en bild.

       

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström