Fin havsöring till Sara!

Nyligen hade jag kunder på havsöringsfiske, och bra gick det! Vi var tre guider med en Kick-off och trots kalla/svåra nordanvindar så fick Sara i min båt en landad gädda samt en fin havsöring!

20160414_135820 beskärd 777Nyligen hade jag lite kunder på havsöringsfiske, och bra gick det! Vi körde havsöringsfisket i mellanskärgården, men ganska trögt hade vi alla tre guiderna, och fram till lunchen så hade det inte landats en enda fisk. Efter lunchen lossnade fisket lite, och i en ”varm” vik så hittade vi äntligen en huggvillig havsöring på dryga 2,7 kg vilket även var första fisken för Sara! Hon drog senare även en gädda, och utöver dom fiskarna så hade vi ytterligare 5-6 kontakter med havsöringar som klev av eller bara följde efter betet till båten! Bästa betet som vanligt känns det som, var ett av mina absoluta favoriter, dvs Rapala Minnow Spoon vilket är ett bete som rekommenderas starkt! Även dagens fisk valde ett Minnow Spoon bete som gett flertalet öringar! Ett tips kan vara att sätta dubbla fjäderringar mellan kroken och betet, då man tappar mindre fisk då! Helt klart påverkade nordanvinden en del då alla tre båtarna hade trögt fiske, men vad gör det då man får en så här fin fisk!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 –  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer