Kalasfiske! 27 pike upp, fina P.B!

Nyligen hade jag ett kundevent och en fiskeguidning efter gädda, och bra gick det! Det blev många fina fiskar med en topp på 110 cm, och totalt 27 gäddor upp – alla ombord fick fina personbästa!

20160512_112447 RPG20160512_113610 RPG20160512_103810

20160512_105518(0) RPG 3Nyligen hade jag Andre Konsulting AB på ett trevligt kund och företagsevent! Fisket gick riktigt bra, vi fick inte lika många gäddor som dagen före (35 st gäddor då) men medelvikten var betydligt mycket högre den här fiskedagen! Totalt blev det 27 gäddor landade (C&R), och dessutom missade vi väldigt många gäddor så mycket kontakter hade vi verkligen (lite slarviga mothugg i början av dagen)! Gästerna (alla tre) drog fina personbästa med råge på gädda, och en av herrarna drog två fina p.b två kast på raken varvid den största var 110 cm lång (se bilder). Som fiskeguide är det extra kul när gästerna lyckas bra då de inte är vana fiskare, och utan tvekan kan jag följa kunden under dagen och se hur dom växer som gäddfiskare med fina kast, mothugg etc – som den här dagen! Beten som rockade var Storms Seeker Shad, Rip Curly Tail såklart samt Split Tail vilka alla kändes mycket heta! Den sista (Storm Split Tail) är ett ganska nytt bete för min egen del än så länge, men jag vet minst två duktiga gäddfiskare i landet som verkligen älskar betet. Själv har jag fiskat för lite med Split Tail för att kunna uttala mig ang egenskaperna som fart, djup etc, men helt klart fick jag en jättebra känsla för Split Tailbetet! Vädret var kanon, fisket också liksom humöret på grabbarna som drog många fina gäddor under dagen! Intressant är också att fisket har varit trögt för dom flesta en längre tid, men nu verkar efterleksfisket ha kommit igång på allvar! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se”, om ni är nyfikna…

Comments

Kommentarer