Seeker Shad = Säker Shad!!

Nyligen körde vi ett efterleksfiske i gäddvikarna, och bra gick det! Riktigt fin fisk landad, och överaskande nog så hade gäddan inte lekt ännu! Betet var ”som vanligt” Storm Seeker Shad!

20160507_133019 RPGNyligen körde vi ett gäddfiske, och bra gick det! Vi började dock med lite prickskytte, men då min vän ganska snabbt ville byta taktik till gäddfiske så fick det bli så! Vi hade dock ett sjukt hårt hugg på ett stort eko i frivattnet som vi hittade via min Humminbird Onix, så att den ganska grova flourcarbonen gick av vid hugget! Troligen var det en gädda, men man vet aldrig! Gäddfisket började bra, och omgående så drog vi första gäddan intill vassen, och så fortsatte det för oss resten av fiskedagen. Längst in nära vassen intill en större halvsjunken båt så fick jag ett stenhårt hugg, och efter lite dramatik så kunde jag ta gällocksgreppet på en riktigt fin gädda samtidigt som krokarna lossnade (se bild)! Gäddan hade faktiskt inte lekt ännu, och var knökfull med rom samtidigt som den läckte lite! Riktigt kul med så himla fin fisk, men samtidigt brukar man ju säga att det alltid kommer in några gammelgäddor sent in för leken! Betet var det som jag oftast guidar med, en Storm ”Säker Shad” (Seeker Shad)! Imorgon har jag mer gäddfiske inbokat, men då blir det fiske från Silver Eagle båten med 4 hantverkare istället! Fiskerapport kommer, men nu måste jag förbereda maten, fiskeutrusningen och båten etc! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka “vårens”, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer