Livesänt gäddfiske!

Nyligen körde jag ett direktsänt livefiske på gädda med FishEco på internet/Youtube, och bra gick det (tror jag)!? Jag har inte sett resultatet själv, men 4-5 gäddor drog vi i varje fall i livesändning..

d633bbe2f628cd62f0a5b8969af33ffd

Att fiska live direktsänt över internet är inte det lättaste då vi från början hade en plan om vart vi skulle köra, men platsen kändes iskall när vi väl kom dit, så vi valde att chansa och testa en helt annan fiskeplats som också den kändes lite ”kall”! Då vi hade tidsbrist så hade vi inte nått val, utan körde på så gott vi kunde. Förutom att man ska leverera fisk på beställning så bör man även kunna ”agera” framför kameran, och det får alla andra uttala sig om den biten hur det gick!? Vi hade endast 1,5 timma på oss, så det gällde att köra hårt och efter bara någon minut hade vi första gäddan landad, även den andra kom ganska fort! Sen fick vi kämpa och drog även några gäddor till (mindre storlekar) utöver dom som vi tappade! Det var mitt första livefiske någonsin (vi får väll se om det blir något mer) och vid tillfälle ska jag själv ta mig tid att se resultatet själv på Youtube, men i skrivande stund har filmen/resultatet gett 7588 visningar sedan snart en vecka tillbaka och jag gissar att det sakta ökar hela tiden!? Beten som gav hugg/fisk under livefisket var Storm Seeker Shad, Storm Split Tail och den nya favoriten Storm RIP Curly Tail (vill jag minnas)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 –  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se”, om ni är nyfikna…

Comments

Kommentarer