Fina gösar gav nytt pb!

Igår söndag trollade jag och Elsa på hemmasjön några  timmar. Elsa ville också fånga en gös eftersom lillebror Elvis varit med och fångat  flera, så idag fick Elvis stanna hemma. Det var riktigt bra väder med sol och svag sydlig vind vilket brukar ge ett bra fiske. Ganska snabbt hugg första fisken, Elsa drillade fint in sin första gös.

Gösen vägde 2.9 kg, Så det blev muntra miner i båten. Jag tacklade ett spö i propellersprutet med en Rapala Husky Deep i en färg som kommer 2017 Silver Brown. Det gick bara några minuter sen hugg nästa gös. 

Elsa fick ta i ordentlig men efter några minuter var det dags att håva nästa fisk.

Det blev ett nytt personbästa med en fin gös på 80cm och 4.5 kg. Vi fick en gös och en gädda till innan vi åkte hem. Så det blev en riktigt lyckad fisketur. Fiskehälsningar Henrik.

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren