Fina kundrekord igen!

Nyligen hade jag en kul gäddguidning, och bra gick det! Fisket var svårt i vinden men båda gästerna fick fina personbästa via Split Tail jiggen! Det blev även flera gösar landade..

20160701_115953 RPG 20160701_125505 RPGNyligen hade jag en blåsig men samtidigt en kul gäddguidning, och bra gick det med fina personbästa till båda kunderna. Vi började dagen med ett ganska djupt fiske, men då vinden ökade markant så tvingades vi att lämna den vindkänsliga platsen då jag haft bra sommarfisken där förr! Vinden ökade så pass mycket att vi valde helt andra och mer vindskyddade fiskeplatser, och på en het plats fick båda kunderna riktigt fina gäddor. Det blev fin fisk landad för båda gästerna, och för Johans del (han med blå tröja) så var gäddan på bild hans första fisk någonsin – vilket var en riktigt bra första gäddfångst i livet!

Vilken start på fiskekarriären för Johan, men även för Peters del blev ett fint personbästa och det med råge vilket var riktigt kul! Det var mycket båtar ute trots tufft väder, och en kul grej var att vi landade storgäddorna på nya Split Tail jiggen! Storm Split Tail är ett ganska nytt bete/jigg för min egen del, men då bl.a. Jan O på FishEco pratat varmt om denna så har även jag fiskat med den mer och mer, vilket även gett fisk varje gång!

Helt klart är betet hett, och har redan nu gett flera fina/stora gäddfångster i min guidebåt och för andra sportfiskare i landet! Förutom gäddor så blev det även flera godkända gösar landade via vertikalfiske, bla på en okänd grynna jag hittat nyligen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och kanske vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se”, om ni är nyfikna…

Comments

Kommentarer