Hett fiske i Paradiset!

image

Projekt Storabborre 2016

Hett fiske i Paradiset!

Vi är några båtar som delar på erfarenheterna från sjön vi kallar för Paradiset. Sjön är stor och en gemensam satsning tjänar alla på. Fiskekompisen Mattias Åström var där för några dagar sedan och fick ett par riktigt fina borrar på 1440 respektive 1460 gram. Den sjön verkar stor potential. Själv har jag hunnit med några turer dit också, men tyvärr  varit inne i ett gudomligt oflyt när det gäller tappad fisk. Vid ett av passen hade jag med Björn Tunmats i båten. Det var en rolig dag med mycket ekolodssnack. Gentlemannamässigt nog så ”släppte” jag då en fin borre på 1240 gram till honom. Man måste vara generös som ”fiskeguide” ? Tyvärr var det enda abborren över kilot som kom upp. Resten av dagen gick i de fullständigt misslyckade mothuggens tecken – både för mig och den gode Tunmats. Utforskningen av den här sjön går framåt med stormsteg. Nya heta platser som levererar fina abborrar hittas varje pass. Riktigt skoj…

image image

IMG_2565

 

Med vänlig hälsning Björn “Carlo” Karlsson

Länk till Normarks Produktkatalog 2016

Tidigare inlägg Projekt Storabborre 2016
Myteri på båten, del 2
Myteri på båten, del 1
Stenbrottet levererar igen!
Full fart på Semlegrundet!
Matkoma i Den lilla abborrsjön!
Back to Paradise!

Premiär i Paradiset!

Projekt Storabborre lever vidare!

Tips på grymma spinnutrustningar från Shimano
En av favoriterna är en underskön spinnutrustning bestående av en Shimano Metanium 101 XG tillsammans med ett Shimano Zodias 166ML, 6,6 fot. En fantastisk kombo i absolut världsklass! No overruns, what so ever!

En annan utrustning jag fiskar mycket med är en kombo av en Shimano Sustein 2500-rulle tillsammans med ett Shimano Sustain 5-15 grams spö 6,10 fot långt. En både estetisk och superkänslig kombination i svart och silver.

För lite tyngre fiske med vikter från 15 gram använder jag ett Shimano Yasei White 7-28 gram 8 fot långt med en Shimano Stradic 2500 C14+.

En Creme De Lux-kombo som är riktigt roligt att drilla fisk på. Shimano Stella 1000FI tillsammans med ett Shimano Yasei White Perch. Fjäderlätt och hyperkänslig kombo i världsklass.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide