Galna gäddor hann före

Håller på att testa ett gäng nya Rapala och Stormbeten som landar i svenska butiker nästa år. Bl.a. Storms SX-Soft VIB (ny storlek) Skitter Pop i nya färger bl.a. ”Råttan” (finns i butik nu) ett nytt twitchbait, Rapala Xrap Twitchin Mullet 8 samt Storm Vibe som liknar Rapalas Rippin Rap. Dessa beten gillade mitt öga redan första gången jag höll dessa i min hand. Och var inte bara jag som tyckte så för även gädda och abborre kunde inte låta bli att hugga. Ska bli högintressant att fortsätta testa dessa nu när abborrefisket kommer igång på allvar. En av kvällarna jag var ute och testade så var primärmålet abborre men just den kvällen så var gäddorna först på bollen nästan hela tiden. Men på lätta grejor är det jäkligt kul med gäddor i storleken 1-3 kg klassen

<’))))))><

sk5d8000-2.jpg
Storm SX-Soft VIB

Rapala Xrap Twitchin Mullet 8 – Storm Vibe – Skitterpop ”Råttan”
Grymma Rapala Xrap Twitchin Mullet 8

sk5d7162.jpg

sk5d7976.jpg

 

Så här ser Rapala Xrap Twitchin Mullet 8 under vattnet

https://youtu.be/rVj0rI9YOHU

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström