Kul fiske med barn!

Nyligen hade jag en guidning med barn ombord, och bra gick det! Vi drog ett gäng gäddor trots tjuriga fiskar i värmen, och bäst gick det för 11 åriga Mathias med en fin gäddmadam..

IMG_4048 RPGNyligen hade jag en guidning med barn ombord, och bra gick det! Vi körde en mix av vertikalfiske efter gös, samt spinnfiske efter gädda. Båda metoderna gav fisk som de oftast gör (gösar och gäddor), men den kanske bästa fisken fick 11 åriga Mathias veva upp via en spinnfiskad Storm Seeker Shad (”Säker Shad” som jag brukar säga)! Fisken var ingen monstergädda, men riktigt fin ändå (speciellt för en kille i 11 års åldern såklart, se bild)! Bäst fiske hade vi runt en ö där vi hittade gösen, och gäddan hittade vi på en platå med mycket sjögräs en bit bort. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida med en himla massa sköna fiskebilder där! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mitt fiske där…

Comments

Kommentarer