Projekt Storabborre 2016. Återbesök i Stenbrottet

image

Projekt Storabborre 2016

Återbesök i Stenbrottet 

Det har inte hunnits med så mycket abborrfiske under sommaren när rödingfisket på Vättern varit som hetast. Men ett par kortare pass till ”Stenbrottet” har resulterat i ett flertal fina kilosborrar. Projekt Storabborre går på i ”ullstrumporna”  och det blir i stort sett fisk över kilot vid varje pass. Ändå har man det bästa framför sig nu under hösten. Det är bara dom riktigt stora abborrarna som fattas. Platser där det finns kilosfiskar börjar jag känna mig rätt säker på i samtliga sjöar som ingår i projektet. Ändå finns det mycket kvar att lära, och många heta platser kvar att utforska. Det är kul! 

image
Fin fisk från Stenbrottet på 1280 gram.

image
Ytterligare en ”Stenbrottsborre”. 1060 gram.

image
Stig Björk med fin borre från ”Stenbrottet” på 1100 gram.

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Tidigare inlägg Projekt Storabborre 2016
En annan del av Paradiset!
Himmelska höjder i Paradiset!
Hett fiske i Paradiset!
Myteri på båten, del 2
Myteri på båten, del 1
Stenbrottet levererar igen!
Full fart på Semlegrundet!
Matkoma i Den lilla abborrsjön!
Back to Paradise!
Premiär i Paradiset!
Projekt Storabborre lever vidare!

Tips på grymma spinnutrustningar från Shimano
En av favoriterna är en underskön spinnutrustning bestående av en Shimano Metanium 101 XG tillsammans med ett Shimano Zodias 166ML, 6,6 fot. En fantastisk kombo i absolut världsklass! No overruns, what so ever!

En annan utrustning jag fiskar mycket med är en kombo av en Shimano Sustein 2500-rulle tillsammans med ett Shimano Sustain 5-15 grams spö 6,10 fot långt. En både estetisk och superkänslig kombination i svart och silver.

För lite tyngre fiske med vikter från 15 gram använder jag ett Shimano Yasei White 7-28 gram 8 fot långt med en Shimano Stradic 2500 C14+.

En Creme De Lux-kombo som är riktigt roligt att drilla fisk på. Shimano Stella 1000FI tillsammans med ett Shimano Yasei White Perch. Fjäderlätt och hyperkänslig kombo i världsklass.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide