Spännande att testa nya fiskevatten

Nått som jag tycker om är att testa nya fiskevatten som man hört via rykten som ska vara bra. Igår så åkte jag och en gammal fiskekompis Robban till ett sådant vatten. Rykten har nått mig att det finns grov abborre mellan 45-48 cmi sjön i den sjön och det blir ännu roligare när ryktena stämmer. Vi fick direkt fem fina borrar mellan 40-42 cm, tyvärr så var det en kort huggperiod innan ett åskväder drog in efter det så dog fisket helt. Vi fiskade på kanter som sluttade från 2.5 till fem meter och alla huggen kom när jiggen sjönk. Nu vet vi att det simmar större borrar där så det lär inte dröja inne det blir en ny tur dit! Jag testade några nya jiggar från Storm, So-Run Joker en jigg som kommer till ut under nästa år: Det är en jigg med en liten extra feature som jag ska visa i ett annat blogg inlägg.

<’)))))><

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström