Tre härdande blankpass i rad!

IMG_3311

Projekt Storabborre 2016

Tre härdande blankpass i rad!

Jag har svårt att sätta fingret på vad det är som jag tycker är så roligt med att utforska mina egna hemmavatten efter stor abborre. Det är inga speciellt kända vatten och eftersom jag inte satsat på det tidigare har jag haft noll koll både på ställen och teknik. Men det har varit en riktigt rolig och lärorik resa sen projektet startade förra våren.  Men just nu känns det lite tungt efter tre ytterst karaktärsstärkande blankpass. Det är kanske just svårigheten i projektet som är lite av hemligheten med att jag ändå tycker det är så roligt. I dom här vattnen är det inget som är givet från början utan varje fisk över kilot är helt enkelt skitroligt att få. Man får bita ihop och lägga upp en ny plan inför nästa fiskepass helt enkelt.

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Länk till Normarks Produktkatalog 2016

Tidigare inlägg Projekt Storabborre 2016
Revanch i Paradiset!
Backslag i Paradiset!
Återbesök i Stenbrottet!
En annan del av Paradiset!
Himmelska höjder i Paradiset!
Hett fiske i Paradiset!
Myteri på båten, del 2
Myteri på båten, del 1
Stenbrottet levererar igen!
Full fart på Semlegrundet!
Matkoma i Den lilla abborrsjön!
Back to Paradise!
Premiär i Paradiset!

Projekt Storabborre lever vidare!

Tips på grymma spinnutrustningar från Shimano
En av favoriterna är en underskön spinnutrustning bestående av en Shimano Metanium 101 XG tillsammans med ett Shimano Zodias 166ML, 6,6 fot. En fantastisk kombo i absolut världsklass! No overruns, what so ever!

En annan utrustning jag fiskar mycket med är en kombo av en Shimano Sustein 2500-rulle tillsammans med ett Shimano Sustain 5-15 grams spö 6,10 fot långt. En både
estetisk och superkänslig kombination i svart och silver.

För lite tyngre fiske med vikter från 15 gram använder jag ett Shimano Yasei White 7-28 gram 8 fot långt med en Shimano Stradic 2500 C14+.

En Creme De Lux-kombo som är riktigt roligt att drilla fisk på. Shimano Stella 1000FI tillsammans med ett Shimano Yasei White Perch. Fjäderlätt och hyperkänslig kombo i världsklass

 

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide