Bra jiggfiske, mycket abborre!

Nyligen hade jag några herrar i båten på abborrefiske, och bra gick det! Vi drog massor med fisk, men även flera bonusgäddor. Vi började dock med gäddspinn, men då dom tjurade så vi bytte taktik till abborrefiske istället!

20160924_160646-photo20160924_160019-photo20160924_121344-888

Nyligen hade jag några herrar på abborrefiske i båten och bra gick det! Gäddfikset var som väntat tjurigt men jag ville ändå prova en kant där vi drog en 9 kg:s gäddmadam tidigare i somras, men nu var det var helt tomt på platsen förutom en massa sjögräs som gjorde fisket mycket svårt för oss. Efter gäddfisket bytte vi ganska snabbt taktik, och omgående började vi att dra en massa abborre (fläckvis när man hittade stimmen), och även en del lite grövre abborrar blev det också vilket var kul! Bäst fiske hade vi på mellan 3-6 meters djup i anslutning till branter, sund, grynnor etc. Bästa jiggen var en Hypno Grub i färgkoden ”GS” som dom klippte utan att tveka! Kul var att när dagen närmade sig slutet så konstaterade jag inför gästerna att vi inte fått en enda bonusgädda vilket är ovanligt då vi ofta får bonusgäddor, så dröjde det inte mer än 3 minuter så hade vi plötsligt 3 st gäddor landade (det blev totalt 6 st gäddor tillslut)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer