Tips till stor höstabborre 

Mina erfarenheter när det gäller att få större abborre är att vara envis och inte lämna området som du fått stor abborre på tidigare.  Det är många kast innan man får ”hugget” men det kan det vara värt. Storabborren går inte som jag upplevt i stora stim utan lever i mindre grupper.

Här är mina tre tips

1. Va envis ge inte upp ett område utan nöt på om du vet att de finns där. Fiska gärna i anslutning av en grynna och gärna om det finns vegetation fiska i kanterna runt dessa.

2. Va inte rädd att köra med stora jiggar upp till 12-15cm jag fiskar med Storm So-Run Joker Shad, Superu Shad och Makan Minnow i naturliga färger men även rosa är en av mina favoritfärger

3. Använd tekniken. Du kan få mycket hjälp av att skapa eget sjökort och läsa av området så du ankrar rätt. Fisk av området i olika vinklar. Sen tycker jag att SideVu är oslagbart när jag ska leta efter abborren.


Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström