Gädda med hjälp av ekolod!

Blev lite letande av grund idag nära sjöns stora djupområde. Med hjälp av Deeper ekolodet  fann jag en lång platå där djupet var 3,5-3,7m. Fiskarna lät inte vänta med huggen heller. Genast som jag placerade mörten 1,5m från botten så glider en gädda in i ekolodsfönstret. Jag väntar några sekunder innan jag gör ett par ryck i linan varpå fisken reagerar direkt å tar betet. Det syns så tydligt om fisken är intresserad av vad du håller på med. 

Bra start igen och fällen duggar tätt under dagen. Inga monster men de flesta låg mellan 90-100cm. 

Spöt med flest fäll var tacklat med TwinBlinken från ett av mina rödingblänken. Placerat 1m ovan Mörten. 

På Bilderna av ekolodsfönstret i min telefon kan ni se gäddan först stå still under hålet och sedan gå upp och ta betet och försvinna ut ur bild.

Mvh Ingemar Olsson 

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson