Nya Rapala på låda

Tänkte ta mig tid och skriva lite om nya Rapala-vobblers.

Först har vi Rapala Scatter Rap Husky 13cm som jag tror kommer funka superfint till öringtrolling på Vänern. Den kommer även givetvis skörda mängder med gös för de som gärna släpfiskar efter dessa taggiga fiskar. Fiska sakta för gös men vill du ha öring trolla upp till 2,8knop den varma tiden på året. 

Rapala Scatter Husky Deep är en mindre djupgående Scatter som kommer funka fint vid försommartrolling. Dyker ner till ett par meters djup och finns i många super snygga färger. Den är gjord i plast och tål tuffa tag. Ett bete att räkna med när vattentempen kommit upp över 8c. Lax och öring lär inte kunna låta bli denna grymma vobbler. 

Rapala Scatter Rap Taildancer är en knubbig rackare som också går ner några meter. Troligtvis en fiskmagnet till sommaren. Kommer funka till de flesta rovfiskarna men gösen och storabborren kommer verkligen att få svårt att hålla käften när en av dessa Scattern drar förbi. 

Comments

Kommentarer