Spännande gäddfiske!

Har börjat utforska vatten som jag fiskade på för över 40 år sedan. På den tiden åkte jag med min morfar och hans  trä eka och rodde drag längs vassarna. Kommer så väl ihåg hur  spännande man tyckte det var. Att va runt 8 år att sitta och hålla i spöt och vänta på det våldsamma hugget som nästan ryckte spöt ur handen samtidigt som morfar berättade den ena fiskehistorien efter den andra. Det var lycka! Det var väl då sjukdomen började och la grunden till att man håller på än idag. Nu mer än 40 år senare är man tillbaka i samma vatten och testar sig fram. Var vi fiskade på den tiden har jag bara diffusa minnen av så man har fått börjat om leta efter platser som ser intessanta ut. Men det är svårt för var man än tittar så ser det stekhett ut. Har varit och fiskat med min gode vän Mogge Lewin och vi har nu börjat hitta platser som ger fisk men kallraset med snö för nån vecka sedan har bromsat upp fisket. Vi fiskade en sväng i helgen och drog ett gäng gäddor, inga jättar men nog så stridbara. Testade en ny prototyp på ett kommande bete som jag tror stenhårt på. Det betet gav ett gäng gäddor, största på 7,3 kg. Sen var det som vanligt mina personliga favoriter Storm Seeker Shad och Knockr Minnow som levererade.

Nu får det snart bli helg så man kan fiska!! 

<’}))))))><
Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström