Barn på kul gäddfiske!

Efter att jag haft en ganska hektisk vår med mycket fiske och annat så kommer här en fiskerapport då jag hade både barn och vuxna ombord! Vi körde gädda, och bra gick det!

Det har som sagt varit mycket fiske för undertecknad den sista tiden (och en hel del annat som renovering hemma etc), men här kommer en kul fiskerapport då jag hade Eddi (”Tarponkungen”) med gäster ombord på ett kul gäddfiske före leken. Vårfiske var bokat, och bra gick det då alla ombord fick fisk både på grunt och på lite djupare. Extra kul var att den yngsta gästen även han drog gäddor (flera av gäddorna helt själv, se bild)! För den unga åldern så måste jag säga att han var galet duktig, jättekul när det börjas så tidigt i livet! Vi körde spinnfiske mest på grunt vatten under dagen, och bäst fiskade Storm Split Tail jiggen för oss som vi fiskade in ganska sakta med sköna vevstop! Även Rapala X-Rap Jointed wobblern fiskade bra i gäddfärgen, och all fisk tog vi vid vevstopen den här trevliga fiskedagen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens,  sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. En del har säkert reagerat på att min egna hemsida inte uppdaterats på länge!? Det är på gång som sagt! Dock har jag uppdaterat en del på mitt Instagram med en hel del fisk, varav vissa fiskar varit riktigt bra och stora fiskar! Men just nu ligger jag som sagt efter med så gott som allt, och därav sena fiskerapporter…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs!

Comments

Kommentarer