Fin gädda på fiskeguidning!

Idag hade jag 4 herrar på gäddfiske, och bra gick det då de flera ggr påpekat att dom aldrig får fisk! Idag fick dom fisk, varav en pajk var klart bättre än de andra fiskarna!

Det har som sagt varit mycket fiske för undertecknad den sista tiden (och en hel del annat också som renovering hemma etc)! Den här dagen var det återigen ett gäddfiske inbokat, och bra gick det då alla ombord fick fisk både på grunt och på lite djupare vatten. Vi körde spinnfisket mest på grunt vatten, och bäst fiskade Storm Split Tail samt Seeker Shadjiggen för oss som vi fiskade in ganska sakta med sköna vevstop! Seeker Shad har jag fiskat många år med, men Storm Split Tail (som är ett ganska nytt bete för dom flesta), har vuxit för min del en hel del! Ett himla bra bete som jag varmt rekommenderar! Då det var brutalt blåsigt så tvingades vi fiska i läkanterna, och bäst nappade det även där också då vi provade lite på dom blåsigare platserna också! Intressant var att all fisk hade mask på sig, och endast verkade gilla långa vevstop då det annars var svårt att få napp (vilket såklart är vanligt)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens,  sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. En del har säkert reagerat på att min egna hemsida inte uppdaterats på länge!? Det är på gång som sagt! Dock har jag uppdaterat en del på mitt Instagram med en hel del fisk, varav vissa fiskar varit riktigt bra och stora fiskar! Men just nu ligger jag som sagt efter med så gott som allt, och därav sena fiskerapporter…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer