Dubbelt Supersize både gädda och gös

jag var ute och körde ett gös pass i går och vid tredje nersläppet ser jag ett fint eko på ca 6meters djup och det tar inte mer än ca 15sekunder innan fisken simmar upp och tar en ny provjigg från Storm, Upp kommer en fin gös på 91cm och 9120g i en mycket bra kondition. Sen två nersläpp senare så ser jag ett fint eko på ca 7meters djup och efter lite nötande på ekot så går fisken upp försiktigt och hugger på jiggen, en Storm joker vert 6″ Jag trodde jag hade på min livs gös på ända tills jag såg fisken, och upp kommer en jättefin gädda på 12,1kg och 121cm lång. Man kan bli lurad ibland när man tror att det är en gös på och så kommer det upp en gädda. Efter en mycket bra dag så hade jag 3gäddor över metern med toppar på 121cm och 111cm,och två gösar över 85cm.Jag bytte håv för ett och ett halvt års sen till en Rapala håv och den kan jag verkligen rekommendera har fungerat klockrent och den har verkligen fått bekänna färg.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander