Gäddan börjar äta upp sig 

För några dagar sedan gjorde vi ett race efter gädda. Inne i vikarna högg det konstant och vi landade runt 30gäddor upp till 80cm. De flesta bet över shallow riggade R.I.P Shad Curly Tail 20cm och storm 360Gt 14cm. Vi bytte taktik för att komma åt lite större fisk och satte en drift ut från viken mot djupare partier. Powerfiskade med Knocker minnow med korta spinnstop och kunde landa ett par meterfiskar i en kant utanför viken nära en av stränderna. Här brantar det ner till 6m redan ett par kliv från land. Detta område brukar hålla få men bättre gäddor. 

Är man ute efter längd är det tid att åka ut NU! Plötsligt sitter en 130cm+ i håven! Mitt tips här uppe är att täcka mkt vatten om man ska åt dem stora just nu. 

Det är ingen hemlighet att Knocker Minnow från Storm är ett väldigt bra sökbete. Kolla in gången när du fiskar den snabbt!


Mvh Ingemar 

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson