Fin ”gammelgädda” igen!

Nyligen hade jag en guidning med sikte på större fisk, och bra gick det! Vi fick ett gäng gäddor, varav en gädda stack ut klart mer i mängden! Storms Split Tail var het…

Nyligen hade jag tre gäster i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Vi körde spinnfiske med varierande beten, men ett bete stack ut lite extra och det var Storm Split Tail som har visat sig vara en het gäddmagnet! Givetvis grog vi även gädda via Seeker Shad, Giant Tail samt även via favoritwobblern Rapala X-rap Jointed Shad! Den wobblern kan jag varmt rekommendera för er som inte provat den ännu! Trots den ”spetsiga” skeden, så går den grunt samt är mycket stryktålig! Dessutom har den visat sig vara bra på göstrolling, och nu är det rätt tid för denna! Fisken hittade vi på branterna, men även på förvånansvärt grunt vatten där vi även drog dagens fisk (se bild)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer