Lilla Split Tail räddade dagen!

Nyligen hade vi en fiskeguidning med sikte på gädda, och bra gick det trots mycket kinkiga gäddor! Nya lilla Storm Split Tail (en liten go ”snickers”) räddade dagen…

Nyligen hade vi ett större kundevent, och bra gick det! Alla båtarna hade ganska segt fiske, och så även vi! Men strax före lunchen så hittade vi i min båt en fläck med huggvillig fisk, och efter ett skönt lunchbreak så åkte vi tillbaka och drog ännu mer gädda. Gäddorna var dock kinkiga även om dom fanns där och bara puttade eller simmade efter beterna nu tillskillnad mot före lunchen, så goda råd var nu dyra. Efter en del letande i boxarna så hittade jag den nya lilla Storm Split Tail jiggen ifall dom eventuellt nu ville ha en liten ”snickers”, och det ville dom! Vi fick ganska bra med napp efter att vi knäckte koden och ”downsiza” våra beten! Många gäddfiskare gillar mycket stora beten, men ibland kan ett litet bete vara överlägset om gäddorna är kinkiga – som just den här fiskedagen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Jag är på gång att uppdatera min egna hemsida snart också, men det har helt enkelt varit mycket den sista tiden för min egen del men nu är jag snart på gång…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer