Det blev ett PB idag

Efter att jag förmodligen ”bränt” en riktigt stor abborre i måndags var tanken att det skulle bli revansch idag. 
Dagen bjöd på fint väder så vi åkte ut på sjön med en bra känsla. Tanken var att fiska friliggande stengrynnor på 5-9meters djup. Jag riggade mitt Zodias haspelspö med en So-Run Joker Shad. Det dröjde inte länge innan en abborre suger i sig min Joker Shad i droppet. 
Nu trodde vi att det skulle bli race. Det blev det men det var inte abborrace utan gäddrace. Kommande 10 kast landar jag 3 gäddor med en fin topp runt 90cm. Har skrivit det förr men måste skriva det igen! Shimano Zodias är ett fantastiskt spö att kasta och att drilla fisk med! Vilka härliga fajter! 

Alla fiskar som landades i båten tog på So-Run Joker Shad i färgen DC.
Turen avslutas med att det hugger på 9m. Det är tungt men rätt som det är ger den med sig. En hög sak kommer från djupet …. Ett PB! 
På spinnfiskad brax…… 

Sånt är livet! Jakten på 1,5kg abborre går vidare! 
Skit fiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids