Rödingen hugger hårt

Rödingen på Vättern har börjat samla upp sig ordentligt på vissa platser i sjön. De tyngre exemplaren börjar också dyka upp mer frekvent. En rapport om flera fiskar över fyra kg har nått mina öron. En superfisk på hela 4,9kg har landats under gårdagen. Testade själv att vertikala i går kväll. Fisket var grymt bra och medelvikten var hög. Gomuku silver tog tyngsta fisken. Testade även min nya Shimano Caenan 151 till detta fiske. Jätte nöjd med den. Enkel, snygg och robust. Laddade den med Sufix Nanobraid 0,12 i rosa kulör. 

Vill ni fånga stor Röding? Då är det hög tid nu!

Kontakta mig snarast!

Ove Johansson tel 0706/762908 eller maila till info@charterfiske.se


Trinda rödingar som hugger hårt i grejerna.


Shimano Caenan 151 in action. 


Håll koll på sillbion! 

Comments

Kommentarer