Shadowrap Grand slam

Vi testade lite nya vatten detta pass. Vi hittade en sjö med grov abborre, gädda, öring och harr. Alla arter tog på Shadowrap Jerkfiskad relativt snabbt. Öring och abborre verkar ha grymt svårt att låta bli detta bete även om de inte jagar för tillfället. När du gör ett hårt knyck följt av lite lätt slaklina så vänder sig shadow rap runt 90grader och visar buken rakt i ansiktet på fisken, samtidigt är den hängande i vattenskiktet. En klar favorit, speciellt när jag utforskar nya sjöar. Kastegenskaperna är väldigt bra även i lite vind vilket gör att du täcker mkt vatten. Några riktigt stadiga hugg och utras hade vi men utan landad fisk. Troligen bättre öringar. Nya tag en annan gång. 

Vi avslutade med att fiska från moderskeppet och hade grymt fiske på Scatter Jointed 9cm och f11 original S. 

Mvh Ingemar 


Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson