Makan Minnow fortsätter leverera PB:n!

I helgen var det åter dags för abborrfiske. Denna tur ville min son Wilmer följa med och han brukar föra tur med sig. 
Vi styrde båten mot en grynna som levererade bra senast. Ankrade och det dröjde inte många sekunder innan jag krokar en fin abborre. Sekunderna senare ser jag Wilmer drilla fisk. En fin abborre har fattat tycke för hans drop-shotriggade Makan Minnow. Efter en nervös fight kan jag håva hans nya PB. En fin abborre på 44cm. 
Drop-shot fisket med just Makan Minnow kan jag varmt rekommendera! Antingen kastar du ut och tar hem det försiktigt över botten med små ryck eller sänker du ner det vid båten och ”pimplar”. Det sistnämnda gav Wilmer sitt nya PB. Kan lova att det satt en stolt son och minst lika stolt pappa i bilen påväg tillbaka! 
Ta med barnen ut! Det ger er minnen för livet!
Skitfiske! 

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids