Gäddrally på guidning!

Nyligen hade vi ett event på gäddfiske, och bra gick det! Fläckvis nappade det riktigt bra, och Blue Fox Lucius levde verkligen upp till sitt goda ryckte den här fiskedagen!

Nyligen hade vi ett större kundevent på sjön, och bra gick det! Vi körde spinnfiske i alla båtarna, och hade bra fiske i våran båt på Blue Fox Lucius skedarna, men även en liten ”snickers” från Storm gav försiktiga gäddor. Wobblern från Storm tog vi fram när de tjurade som mest, och betet som jag kan rekommendera är Storms Arashi Silent Square på endast 5,5 cm! En riktig Snickers med hård gång som retade gäddan rejält till hugg! För er som vill ha ett annat tips på en bra ”snickers” så är förövrigt Rapalas Minnow Spoon fantastikt bra, men den här dagen glömdes dom hemma! Catch & Release på all fisk, och ett ”fyrhugg” han det även bli den här mycket trevliga fiskedagen (se bild)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer