Lyckad storguidning, många napp!

Nyligen hade vi en storguidning på abborre och gädda, och bra gick det! Abborrarna nappade bra via Storms trevliga jiggar, men det blev även 20-25 gäddor landade…

Nyligen hade jag en storguidning med flera båtar, och bra gick det! Vi i min båt körde abborre då det var önskemål på det, medans de andra båtarna fick köra gädda med hela Mercado Medic AB gänget. Vi i min båt drog en drös abborrar via Stormjiggarna, varav flera ganska fina rackare! Nån gädda ville också smaka på jiggarna, men gösen uteblev den här dagen! Bäst fiske hade vi med Storms Makan Minnow 3″ jigg i färgen LC, men även färgkoden GS fiskade bra tacklad på en VMC Spinshotkrok den här trevliga fiskedagen! Storleken 3″ är egentligen en ganska liten jigg, men funkar jättebra till det här fisket kan jag lova! De andra båtarna körde gädda, och trots tjuriga gäddor så drog dom ett 20-25 tal gäddor men inga stora rackare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer